• Avantajlı Uçuşun Adresi Singapur Hava Yolları

Değerli Yolcularımız,

Öğrencilerimize sunduğumuz ayrıcalıklarımızla, akademik yolculuğunuzun bir parçası olarak özel avantajlarımızın tadını çıkararak daha kolay seyahat edebilirsiniz.  Evinizden ayrılırken özleyeceğiniz birçok şeyi almak için 40 kg check-in bagajı imkanından da yararlanabilirsiniz . Seçilen ücret türlerinde %10 tasarruf ederek seyahat planlarınızı ek ücret ödemeden bir kereye mahsus olmak üzere değiştirme esnekliği ile öğrenci statüsüne sahip KrisFlyer üyeleri için bu imkanların hepsi sizlere ücretsiz sunulacaktır.


Öğrenci olarak uçak biletimde ne kadar tasarruf sağlayabilirim?


Biletlerinizi öğrenci statüsünde satın aldığınızda seçili ücret türlerinde gidiş-dönüş ücretlerinde %10 indirimden yararlanabileceksiniz. Tek yön ücretler, Premium Ekonomi sınıfı ve Ekonomi sınıfında seçilen ücret türlerinde normal gidiş-dönüş ücretlerinde %45 indirimli olarak fiyatlandırılacaktır.

Ayrıca:

40 kg'a kadar bagaj hakkı veya Amerika Birleşik Devletleri'ne seyahat ediyorsanız 3 parçaya kadar bagaj hakkı,

Rezervasyonunuzda yapılan ilk değişiklik için tek seferlik ücretsiz değişiklik ücreti , (İlk değişiklikte yalnızca değişiklik ücreti cezası alınamamakta olup, bu  değişiklikten kaynaklanan ücret farklı doğarsa bu ücret alınmaktadır.)

Biletinizde 12 aylık geçerlilik süresi avantajlarından yararlanabilirsiniz. 

İstanbul – Singapur uçuş programımız aşağıdaki gibidir.

Uçuş NoGÜNKALKIŞKALKIŞ SAATİVARIŞVARIŞ SAATİUÇAK TİPİ
SQ392PAZARTESİ / ÇARŞAMBA / CUMA / CUMARTESİSİNGAPUR1:45İSTANBUL7:45A350-900
SQ391PAZARTESİ / ÇARŞAMBA / CUMA / CUMARTESİ
İSTANBUL13:25SİNGAPUR5:00A350-900



Singapur Hava Yolları ile avantajlı biletler hakkında daha detaylı bilgi ve rezervasyon için: duygu@atlasedu.com

Singapur Havayolları ve Scoot olarak, dünya çapında aşağıda bulunan 130'dan fazla noktaya noktaya Singapur aktarmalı olarak hizmet vermekteyiz. Covid-19 salgını nedeniyle, bazı noktalara uçuşlarımız geçici olarak durdurulmuş olabilmektedir.




  • Paylaş: