Avustralya Konsolosluğunda Avustralya’da Eğitim Semineri

   Avustralya Başkonsolosluğunda gerçekleşecek Charles Sturt Universitesi Seminerlerinde Okul yetkilerinin yanı sıra Avustralya Konsolosluk temsilcileri de öğrencilere Avustralya’da eğitim ve yaşam hakkında bilgi verecek ve soruları yanıtlayacaktır. Seminerler sırasında Charles Sturt Universitesi’nin Türk öğrencilere sunduğu yaşam giderlerine katkı bursu hakkında da bilgi verilecek ve başvurular kabul edilebilecektir. Yurtdışında Üniversite yada Master eğitimi almak isteyen bütün öğrencilerimizi CSU seminerlerine bekliyoruz

 

Seminerimize katılmak isteyen öğrencilerimizin 18 Ocak pazartesi sabahına kadar aşağıdaki numaralardan bize ulaşarak isimlerini bildirmeleri gerekmektedir. Seminere katılım ücretsiz olmakla birlikte önceden isimlerini bildirmeyen öğrenciler kabul edilemeyecektir.

 

Seminer Tarihi :           19 Ocak Salı

Seminer Saati  :           19:00

Seminer Yeri               : Avustralya Baş Konsolosluğu ; Süzer Plaza Elmadag Askerocagi Caddesi, No:15 Sisli / İstanbul

Seminer Kaydı için Aşağıdaki telefon yada e-mail adresinden Havin Hanım ile irtibat kurabilirsiniz

 

ATLAS Yurtdışı Eğitim

Mete Cad. Suren Apt. No:8 D:3
Taksim - ISTANBUL

Tel : 0212 249 53 10
Fax : 0212 252 33 76
Email :havin@atlasedu.com


►Charles Sturt Universitesinin Bathurst, Wagga Wagga, Albury-Wodonga, Dubbo ve Orange’da bulunan yerel kampüslerinde, Sydney ve Melbourne’de bulunan eğitim merkezlerinde  toplam 35.000 öğrenci eğitim almaktadır.


►Eğitim merkezlerinin bulunduğu Sydney ve Melbourne şehirleri Dünyanın en yaşanabilir, güvenli ve temiz şehirlerinden, aynı zamanda Avustralya’nın en büyük ve hareketli şehirleridir. Rahat ve kozmopolit atmosferi uluslar arası öğrenciler için ideal bir eğitim ortamı sağlamaktadır

►CSU, Good Universities Guide sıralamalarında, Mezunların İş Bulma, Başlangıç Maaşı, ve Yabancı Öğrenci Sayısı  kategorilerinde en üst sırada yer almaktadır.

►CSU, Avustralya’nın en büyük devlet üniversitelerinden biridir.

►CSU sınırlı sayıda öğrenciye yaşam giderlerine katkı amacıyla %20 oranında burs vermektedir.

►CSU diplomaları  bütün dünyada tanınmaktadır.

►Charles Sturt Üniversitesinin, Sydney ve Melbourne’deki eğitim merkezleri şehir merkezlerinde konumlanmıştır. Toplu taşıma araçlarıyla kolay erişilebilir merkezler etraflarındaki bir çok kafe ve restoranla öğrencilerin sosyal hayatları ve eğitimleri için ideal bir ortam teşkil etmektedir.

►Öğrencilere en son teknoloji ile donatılmış modern ve rahat bir eğitim ortamı sağlanmaktadır. Öğrenci dinlenme alanları, kütüphane, bilgisayar laboratuarı, tam donanımlı sınıflar ve akademik danışmanlık öğrencilere sağlanan diğer imkanlar arasındadır

►Öğretim üyeleri endüstriyel tecrübeleri olan yüksek niteliklere sahip akademisyenlerden oluşmaktadır.

►Daha küçük sınıflar, öğrencilerin bireysel hizmet almalarını ve daha başarılı olmalarını sağlamaktadır. Öğrencilere sunulan akademik destek en üst düzeydedir.

►Hem Sydney hem Melbourne için öğrencilere aile yanında yada yurtta barınma imkanı sağlanmaktadır.

►Programların yılda 3 defa öğrenci kabulü vardır. Başlangıç tarihleri 22 Şubat, 5 Temmuz ve 8 Kasım ( Master of Accountancy programının Kasım kabulü yoktur.

►Öğrencilerin 24 derslik lisans eğitimlerini 2 senede, 12 derslik  master eğitimlerini 1 senede bitirme imkanı vardır.

►1,5 yılda tamamlanan 12 derslik MBA programı için lisans mezunu olmak ve 3 yıllık iş tecrübesi gerekmektedir. 2 yılda tamamlanan 16 derslik MBA programı için ise iş tecrübesi gerekmemektedir.

►İş Yerleştirme görevlisi aracılığıyla öğrencilere part time ve mezuniyetten sonra full time iş bulma konusunda rehberlik hizmeti verilmektedir. Bu hizmet kapsamında öğrenciler cv hazırlama, iş görüşmelerine hazırlanma, staj yerleştirme gibi konularda yardımcı olunmaktadır. 

  

 SYDNEY ve MELBOURNE Eğitim Merkezlerinde Sunulan Programlar

 

Lisans Programları (3 yıl)

 

Bachelor of Business -Accounting ( CPA ve Institute of Chartered Accountants onaylı)

Bachelor of Business - Management

Bachelor of Business -Marketing

Bachelor of Business Studies

Bachelor of Information Technology ( Uzmanlık alanları Network Engineering, Systems Administration, Online Systems, Software Design and Development, Öğrenciler eğitimlerinin bir parçası olarak aynı zamanda CISCO Certified Networking Associate Industry sertifikasyonuna da sahip olmaktadır.)

 

Yüksek Lisans Programları (1-2 yıl)

                       

Master of Professional Accounting (2 yıl,CPA ve Institute of Chartered Accountants onaylı)

Master of Business Administration (1,5 yada 2 yıl Uzmanlık alanları; Finance, Information Technology, Marketing,)

Master of Business (1,  1,5 yada 2 yıl Uzmanlık alanları; Finance, Information Technology, Marketing, International Management,)

Master of Information Technology (2 yıl, Uzmanlık alanalrı Networking, Online InformationSystems, Managing IT

Graduate Diploma of Information Technology (1 yıl)

 

  • Paylaş: