Toplam 5 Türk öğrenciye yıllık 6000 İsviçre Frangı eğitim bursu

HTMI okul yetkilisi Shubendu Chowdhry , programlar, başvurular ve burs olanakları hakkında sizlerle görüşmek için ofisimizde olacaktır. Görüşmeler, 27 Nisan Pazartesi günü Şaşkınbakkal ofisimizde saat 11.00-15.00 saatleri arasında yapılacaktır. Yurtdışında eğitim almak isteyen öğrencilerimizin bu önemli buluşmayı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz.

 Görüşmelere katılacak öğrencilerin mutlaka randevu almaları tavsiye ediliyoruz

Şaşkınbakkal Ofis Bilgi ve randevu için:

Serpil Hür UZUN
Adres:  Şaşkınbakkal, Bağdat caddesi Saffet apt. No:369 D:5 Istanbul

Tel:       (0216) 411 11 55

HTMI hakkında:

Öğrenci olarak gelip, yönetici olarak ayrılmak prensibi ile eğitim veren HTMI,dünyanın en güzel ülkelerinden Isviçre de Luzern kantonunda bulunan bir otelcilik okuludur. HTMI, öğrencilere eğitimle beraber staj hakkı sağlamakta ve sertifika, diploma, lisans ve yükseklisans programları sunmaktadır. Bu alanda en iyi okullardan olan University of Ulster ve Queen Margaret University gibi İngiliz üniversitelerinin diplomasını vermektedir. Okul büyük bir otel kampüs içerisinde yer almakta ve UNESCO tarafından doğası koruma altına alınan Soerenberg/Luzern bölgesinde yer almaktadır. Bu bölge aynı zamanda dünyanın en güzel resort hotellerine sahiptir ve İsviçre nin en yeşil bölgelerinden biridir.

Eğitim esnasında öğrenciler 20 haftalık dönemler halinde eğitim almakta ve bunun sonunda 20 haftalık staja yerleştirilmektedir. Bu sayede öğrenciler dönem içerisinde öğrendikleri teorik bilgileri gerçek iş yaşamında tecrübe etme şansına sahip olmakta diğer yandan da 20 haftalık bir çalışma sonucu elde edecekleri finansal birikimle toplam maliyetlerini minimize edebilmektedirler. Yılda 2 başlangıç dönemi bulunan ve ingilizce olarak eğitim veren HTMI için TOEFL veya IELTS şartı aranmamakta, Atlas ofisinde olacağınız seviye belirleme sınavı sonucu yeterli gelmeniz durumunda direk kabul alabilmektedir. Sunulan programlardan bazıları :

MBA- Hosptality management ( 1 yıllık program)

Postgraduate Diploma - Culinary Management

Postgraduate Diploma  - Events Management

Certificate n ınternational Hotels and Management

BSc ( Honours) Degree in International Hotel and Tourism Management ( 3 yıllık program)

Eğitim ücretleri ;

Sertifika ve diploma programlarında yıllık ; 15,500 CHF

Lisans ve yükseklisans programlarında yıllık ; 17,500 CHF olmaktadır.  20 haftalık staj esnasında öğrencilerin ortalama elde edeceği kazanç 10,000 CHF olmaktadır. Gerek stajlar esnasında gerekse eğitim tamamlandıktan sonra öğrencilerin uluslararası birçok otelde yönetici pozisyonunda işe başlamaları konusunda bağlantılar da kuran HTMI ın çalıştığı otellerden bazıları ;

Marriott, Hilton, Hyatt, InterContinental, Radisson SAS, Novotel, Danat ... vs

Bu konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0216 411 11 55 /115 telefon numarasından eğitim danışmanımız Sevilay Arısoy ile görüşebilir ya da sevilay@atlasedu.com adresine mail atabilirsiniz.

  • Paylaş: