• Kanada Üniversite ve Kolejleri ile Öğrenci Görüşmelerine Davetlisiniz !

 Dil . Sertifika . Üniversite . Master . 


Kanada’nın popüler üniversite ve kolejleri Atlas Taksim Ofisinde  Türk öğrencilerle buluşuyor. Algonquin College, University Canada West, Navitas ICM / Simon Fraser Universitesi, FIC / Manitoba Üniversitesi yetkilileri ile Kanada’da eğitim, yaşam, programlar, kabul şartları hakkında detaylı sohbet edebilir, sorularınızı yöneltebilirsiniz. 


21 Şubat Cuma
15:00 – 18:00

 

Atlas Taksim Ofis

İnönü Cd. Hariciye Konağı Sk. Ozan Han 9/3 Gümüşsuyu Taksim
( Taksim’den Gümüşsuyu’na doğru inen İnönü Cd. De Alman konsolosluğuna gelmeden girişinde Metro Turizm’in olduğu sokak )


 

 

Katılım ücretsizdir
Sınırlı sayıda kontenjan için hemen arayıp yerinizi ayırtın.
Rezervasyon için Aslı Türkmen       (0212) 249 53 10         asli@atlasedu.com

 

KANADA’DA  EĞİTİM İLE HAYATINIZI DEĞİŞTİRİN

 

Uluslarası öğrencilerin en çok tercih ettiği ülkelerden biri olan Kanada, eğitim, yaşam, çalışma ve göçmenlik imkânlarının yanı sıra muhteşem şehirleri, doğal güzellikleri ve cana yakın insanlarıyla her yıl binlerce öğrenciye kucak açıyor. Kanada’da prestijli üniversite ya da kolejlerde eğitim alırken, global bakış açısı kazanabilir, sosyal ağınızı güçlendirebilir, yeni kültürlere yelken açabilirsiniz.

 

Şimdi Kanada Zamanı

*     En güncel teknoloji ve en yenilikçi öğrenme imkânlarıyla yüksek eğitim standartları

*     Uluslararası tanınır diploma, Çok iyi bir dil seviyesi

*     Uluslararası öğrencilerin her türlü ihtiyacını karşılayan modern kampüsler

*     Eğitim sırasında part-time çalışma izni ile hem okuyup hem çalışma fırsatı

*     Daha ekonomik yaşam maliyetleri

*     Eğitim sonrası 1-3 yıl arası çalışma hakkı ve göçmenlik şansı

*     Yüksek yaşam kalitesi ile dünyanın en yaşanılabilir ve güvenli şehirleri

*     Çok kültürlü bir toplum yapısı, Dinamik bir sosyal ve kültürel yaşam

*     Farklı bakış açıları ve kültürel zenginlik, küresel kimlik,  Sosyal Donanım

*      Bugünün ve geleceğin global ekonomisinde daha iyi iş ve kariyer fırsatları

 

 

 

Algonquin College Hakkında

Kanada’nın en büyük devlet kolejlerinden biri olan Algonquin Kolej’de 20.000’den fazla öğrenci eğitim almaktadır. Kolej bünyesinde İşletme, mühendislik, sanat, tasarım, mimarılık, sağlık gibi birçok alanda  lisans, diploma ve yüksek lisans seviyesinde 200’den fazla program sunulmaktadır. Algonquin College’de, öğrencilerin günümüzün istihdam piyasasının gerektirdiği becerileri kazanmaları için ekip projeleri ve laboratuvar çalışmaları ile teori ve pratiği birleştiren uygulamalı ve deneyimsel eğitim yöntemleri, öğrenci merkezli yaklaşım esas alınır. Modern ve donanımlı kampüslerde Mobil Öğrenme Teknolojileri en üst seviyede kullanılır. Kolejin başkent Ottowa, Perth ve Pembroke’da üç kampüsü bulunmaktadır. Kanada’nın başkenti ve 1.3 milyon nüfusu ile dördüncü büyük metropolü olan olan Ottawa, büyük bir şehrin bütün imkanlarını sunmakla birlikte  aynı zamanda da temiz e güvenli bir şehirdir. Müzeleri, festivalleri, kültür ve sanat etkinlikleri ile Kanada’nın sosyal açıdan da en canlı şehirlerindendir. Teknoloji, sağlık, turizm  araştırma ve geliştirmede bir çok kilit endüstriye ev sahipliği yapan Ottawa olağan üstü yaşam kalitesinin yanı sıra güçlü ve canlı ekonomisi ile de uluslararası öğrencilerin tarafından çok tercih edilmektedir.

 

University Canada West Hakkında

British Columbia’ da Vancouver’ın kalbinde yer alan üniversite, ekonomik maliyetlerle hem online hem de kampüs içerisinde Ticaret, İşletme İletişimi ve MBA programları sunar. Kanada’nın en yenlikçi ve modern üniversitelerinden biri olan University Canada West, ACBSP Global Business Akreditasyonunu kazanan ilk özel üniversitedir. UCW, ayrıca diğer üniversitelerle yüzlerce kredi transferi düzenlemesi ile BC Transfer Sisteminin (BCCAT) bir üyesidir Kanada’nın En Büyük 3.Şehri olan Vancouver Dünyanın en yaşanılır, güvenli ve huzurlu şehirleri arasında gösterilmektedir. Canlı ekonomisi, Yüksek İş Çeşitliliği & Düşük İşşizlik Oranı ile de yabancılar tarafından çok tercih edilmektedir. Yıl Boyu Ilıman İklimi, doğal güzellikleri sanat ve spor merkezli yaşam tarzı ile dikkat çekmektedir.

   Navitas – ICM / Manitoba Üniversitesi

 

Winnipeg’de yer alan Manitoba Üniversitesi Kanada’nın en ekoomik ve en iyi araştırma üniversitelerinden biridir. Yaklaşık 30.000 öğrencinin eğitim aldığı Manitoba üniversitesi 1877 yılında kurulmuştur. Üniversite kapmüsünde yer alan  ICM, Sosyal Bilimler, İşletme, Mühendislik, Fen alanlarında geçiş progrmları sunmaktadır. ICM küçük sınıf mevcutları ve ek hizmetlerle ululsarası öğrencilerin başarılarını desteklemektedir.

Navitas – FIC /  Simon Fraser Üniversitesi

 

Dünyanın 50 yaşından genç en iyi 50 üniversitesi arasında yer alan Simon Fraser üniversitesi 30.000 öğrenciye ev sahipliği yapmaktadır. Kanada’nın önde gelen eğitim ve araştırma üniversitelerinden biri olan SFU’nun Vancouver, Burnaby ve Surrey’de 3 kampüsü bulunmaktadır. Üniversite kapmüsü bünyesinde yer alan Fraser International College Sosyal Bilimler, İşletme, Mühendislik, İletişim, Sağlık Bilimleri, Bilgisayar Bilimleri gibi bir çok alanda üniversite geçiş programları sunmaktadır. ICM küçük sınıf mevcutları ve ek hizmetlerle ululsarası öğrencilerin başarılarını desteklemektedir.

  • Paylaş: