• Melbourne'ü Hikayenizin Bir Parçası Yapın!

Avustralya'nın ve dünyanın en iyi öğrenci şehirlerinden Melbourne kapılarını sizler için aralıyor. 170 ülkeden 200.000'den fazla öğrenciye ev sahipliği yapan Melbourne aynı zamanda Avustralya'nın kültür başkenti olarak da bilinir. Benzersiz sosyal yaşam farklı kültürlerden insanların bir araya gelmesiyle daha da zenginleşiyor. Study Melbourne desteği ile sizlere bu içeriği hazırladık.

Rakipsiz araştırma merkezleri

Melbourne'ün de içinde bulunduğu Victoria eyaleti, Avustralya'nın en önemli araştırma merkezlerine ev sahipliği yapmaktadır. Güney yarım kürenin en büyük bilimsel kullanıcı tesisi olan Australian Synchrotron, 500 bilim insanı barındıran Peter MacCallum Kanser Merkezi bunlardan sadece bazılarıdır. 

Eşsiz İstihdam Fırsatları

Eğitim alırken çalışma izni sunan ülkeler arasında Avustralya her zaman bir adım önde olmuştur, Avustralya'da ise haftada 40 saat çalışma izni, tam zamanlı veya yarı zamanlı bir çok iş fırsatı ile işveren etkinlikleri açısından da dünyanın 10. şehri olan Melbourne öne çıkmaktadır. Canlı ve dinamik ekonomisi sizi hemen içine alacak.

Melbourne ve Victoria'yı Keşfet

Ayak bastığınız ilk günden görmeye alışacağınız ve kendinizi alamayacağınız bir aktivite olarak parklarda piknik! Hava güzelse o günü mutlaka bir parkta geçirmek isteyeceksiniz. The Royal Botanic Gardens, Flagstaff Gardens, Docklands Park ve Treasury Gardens halka açık parklardan sadece birkaçı. 

Melbourne'de yapılacaklar listesi oluşturmak gerekirse, bu iş biraz zaman alabilir, listeyi tamamlamak için ise koca bir ömür gerekebilir. Yabancı öğrencilerin takip ettiği ücretsiz veya uygun fiyatlı etkinlikler için buraya tıklayın.

  • Paylaş: