• Online Oryantasyon Seminerlerimiz

Temmuz & Ağustos Takvimi

Yurtdışı eğitimlerine başlamak üzere olan öğrencilerimizi, yeni hayatlarına en iyi şekilde hazırlamak ve şu dönemde ihtiyaçları olabilecek ön bilgileri verebilmek amacıyla organize ettiğimiz oryantasyon programız için Temmuz & Ağustos aylarına ait takvimi aşağıda görebilirsiniz.  Yaşadıkça öğreneceğiniz daha pek çok şey olduğunu unutmayın.

Oryantasyon programımız kapsamında gideceğiniz ülke, şehirler, toplu taşıma, ulaşım, ehliyet, bankacılık sistemi, iletişim, sağlık hizmetleri, gittiğinizde yapmanız gereken yasal işlemler, ortalama yaşam giderleri, neler götürmeniz gerektiği, uçuş ve hava alanı prosedürleri, konaklama, eğitim sistemi, daha verimli bir eğitim süreci geçirmek için yapmanız gerekenler hakkında bilgi edinme fırsatı bulacaksınız.


Oryantasyon programımız aşağıda belirtilen tarihlerde uzman danışmanlarımız tarafından online olarak düzenlenecektir. Oryantasyon seminerlerimiz Atlas öğrencileri için ücretsiz olarak düzenlenmektedir.  Katılım teyidinizi eğitim danışmanınıza bildirmeyi unutmayın


Her şeyin gönlünüzce olmasını, başarılı ve verimli bir eğitim dönemi geçirmenizi dileriz…


Online Oryantasyon Seminerleri Temmuz & Ağustos Takvimi

27 Temmuz - Salı 16:00 İngiltere  Akademik Ömer Yılmaz & Nazlı Benna  Londra Ofis

30 Temmuz - Cuma 16:00 Amerika Akadamik & Dil Yavuz Aydın & Emre Okkay  Merkez Ofis

11 Ağustos - Çarşamba 16:00 Kanada Akademik & Dil Yavuz Aydın & Emre Okkay  Merkez Ofis

25 Ağustos - Çarşamba 16:00 İngiltere  Akademik Ömer Yılmaz & Nazlı Benna Londra Ofis

  • Paylaş: