Atlas sizlere Belarus’taki en üst kalitedeki okullarda üniversite eğitimi ve dil öğrenme fırsatı sunuyor.
Belarus Devlet Üniversitesi(BSU), Minsk Devlet Dil Üniversitesi(MSLU), Belarus Teknik Üniversitesi (BNTU) ve diğer Belarus üniversiteleri artık sizlere bir Atlas ofisi kadar uzakta. Belarustaki üniversiteler kısa veya uzun dönemli Rusça kurslar, lisans ve yüksek lisans eğitimi vermektedir.
Belarus’a gelmeye karar verdiğiniz andan itibaren evrak ve işlem organizasyonlarından ülkeden döneceğiniz son güne kadar sizin ihtiyaçlarınızın hepsi tarafımızdan giderilecektir.
Belarus, kanun ve kurallara sıkı sıkıya bağlı ve işlemlerin muntazam olarak yapılması gereken bir ülkedir. Bu noktada profesyonel kadromuzla sizlere kolaylık sağlamaktayız. Eğer Belarus’ta profesyonel yardım almayıp olayları akışına bırakır ve sizden istenilen detayları atlarsanız istenmeyen sonuçlar almanız kaçınılmaz olacaktır.
Günlük hayatta dikkat edilmesi gerekenlerden, bilinmesi gereken kanunlara, alışverişlerinizin nereden ve nasıl yapılması gerektiğine kadar tüm konularda sizlere yardımcı olmaktayız. Minsk’te acil ihtiyaçlarınızda Minsk ofisimizi 24 saat arayabilirsiniz.
Belarus’ta size sunduğumuz dil okulları ülkenin en büyük üniversitelerinin dil okullarıdır. Bu okullarda haftada 20 saat eğitim verilmektedir.
Hazırlık sınıfları kurslardan daha çok talep görmektedir. Kurslardan farkı 36 saat haftada eğitim veriyor olması ve bu eğitim sonrası alınan belge ile Lisans, Master ve Doktora programlarına kabul alınıyor olmasıdır. Hazırlık sınıfları Eylül- haziran ayları arasında hizmet verirler.
BELARUSA KABUL ŞARTLARI;
Belarusta Lisan eğitimi almak isteyen öğrencilerin Lise diploması olması eğitime kabulleri için yeterli olacaktır. Master kabüllerinde ise ufak bir dil ,dal ile ilgili konularda ve genel kültür sınavı yapılmaktadır.Bu nedenle master sınıfları genelede hazırlık sınıflarında sınava hazırlanırlar.
Belarus’un dil öğrenme ve üniversite eğitimi anlamında en iyi lokasyonlardan biri olmasının nedenleri:
- Ülkede Rusça’nın ana dil olması ve aksansız konuşuluyor olması
- Güvenlik problemi olmaması
- Diğer Rus ülkelerindeki gibi ırkçılığın olmaması, insanların yabancılara karşı yardımsever olmaları
- Rusya’ya göre hayatın çok daha ucuz olması
- Atlas hizmet kalitesi ve güvencesiyle konforlu, kaliteli bir eğitim imkanı
Dil okullarında 1 aydan 12 aya kadar eğitim alabilirsiniz. Dönemlere göre açılan sıfır başlangıçlı kurslar bulunmaktadır. Ama herhangi bir seviyede iseniz bir dönem beklemeden hemen kaydınız alınabilir. Ayrıca yaz aylarındaki yaz okullarına kayıt yaptırabilirsiniz.Yaz aylarında Belarus çok güzel ve günlerin çok uzun olduğu dönemdir.
Evraklarınız teslim edildikten ancak 45 gün sonra Belarus’a gitmeye hazır olacaksınız. Bu nedenle evrakların erken alınıp işlemlere erken başlanması bu ülke için son derece önemlidir.
Üniversite bölümleri ve yüksek lisans programları için de 45-50 gün öncesinden kayıt olmak gerekmektedir. Genelde okullar eylül ayı gibi açılır fakat ekime kadar geç kayıtlar ayarlanabilmektedir. Belarus’ta popüler bölümler kısaca Rus Dili ve Edebiyatı, Mütercim Tercümanlık, Turizm, Uluslar Arası İlişkiler, Ekonomi, Bilgisayar Programcılığı, Psikoloji, Filoloji ve Hukuk olarak özetleyebiliriz. Yüksek lisans ve doktora programları için kayıtlar 15 Eylüle kadar sürmektedir.
Belarus
Devlet Üniversiteleri Hazırlık Sınıfı Paket Fiyatlarımız:
· Belarus
Devlet Üniversitesi 4450 $
· Minsk
Devlet Dil Üniversitesi 4450 $
· Belarus
Teknik Üniversitesi (Mühendislik Fakülteleri) 4250 $
· Minsk
Devlet Tıp Fakültesi (Rusça) 5320 $
· Minsk
Devlet Tıp Fakültesi (İngilizce )5820 $
*Yurt ücretleri fiyatlara
dahil değildir. Yurt Fiyatları üniversite fiyatlarına göre 35-50 $/ay olarak değişiklik
gösterebilmektedir.
Ücretlerimize Dahil Olanlar;
* Eğitim
* Davetiye
* Uçak bileti tek yön istanbul -minsk
* Vize
* Sağlık Sigortası Belarus
* Noter onaylı çeviriler
* Sağlık kontrolu
* Oturum izni
* Kurye ücretleri
* Havaalanı karşılama
* Belarus operatörlerinden sim kart alım yardımı
* Oryantasyon
Rusça
Kurs fiyatlarımız;
Belarus Devlet Üniversitesi
4 Hafta 1795 $
8 Hafta 2295 $
12 Hafta 2670 $
18 Hafta 3250 $
Ücretlerimize
Dahil Olanlar;
ü Eğitim,
ü Davetiye
ü Konaklama (yurt/3 kişilik odalarda)
ü Uçak bileti tek yön istanbul -minsk
(4-8-12 HAFTA EĞİTİMLERDE 2 YÖN UÇAK ) BELARUS HAVAYOLLARI İLE )
ü Vize,
ü Sağlık Sigortası Belarus ,
ü Noter onaylı çeviriler,
ü Sağlık kontrolu,
ü Oturum izni,
ü Ülke çıkış vizesi,
ü Kurye ücretleri,
ü Havaalanı karşılama
ü Belarus operatörlerinden sim kart
alım yardımı
ü Oryantasyon
*Kurs
fiyatlarına 4-8-12 haftalarda 2 yön uçak ve yurt konaklaması
da dahil
*18
hafta yurt dahil ,uçak tek yön
Ayrıca
Belarus devlet üniversitesinde birebir özel ders seçeneği de mevcuttur. Haftada
min 3 kere 2 şer saatten 6 saat düzenlenen bu eğitim ile seviyesi ne
olursa olsun başlanılabilinir ve yılın her dönemi kabul alınabilinir.