• Atlas Bünyesinde Ücretsiz Ingilizce Derslerimiz Başladı
  • Atlas Bünyesinde Ücretsiz Ingilizce Derslerimiz Başladı
  • Atlas Bünyesinde Ücretsiz Ingilizce Derslerimiz Başladı
Yurtdışı Eğitimi Için Kayıt Yaptıran Her Öğrenciye
*** Ücretsiz 10 Saat Birebir İngilizce Dersi ***


Ücretsiz birebir İngilizce Dersleri ile Yurtdışı Eğitiminize Hazırlanın. Yurtdışındaki yeni hayatınıza başlarken en çok ihtiyacınız olacak dil kalıpları, diyalog modelleri ve iletişim teknikleri ile seyahatinizi kolaylaştırın.
Yurtdışına gitmeden önce, temel günlük konuşma kalıplarının, hayati dil ve kelime bilgisinin öğretildiği Temel İngilizce Programımız ile yurtdışında ilk günden itibaren konuşmaya başlayın.

Ders İçeriği
İngilizce Seviye Tesbit Sınavı
Kişiye özel çalışma programı ve ihtiyaç analizi
Temel Günlük Konuşma Kalıpları, Diyalog Modelleri
Basit İletşim Teknikleri
Kişisel ihtiyaca göre dizayn edilmiş özel dersler

Kazanımlar
Mevcut birkiminizi hızlı bir çalışmayla güncelleyip, unuttuklarınızı hatırlayabilir, yurtdışına gittiğinizde, katılacağınız program öncesinde, gireceğiniz sınavlarda seviyenizi daha doğru yansıtabilirsiniz. Bire bir derslerle bildiklerinizi pratik yapma ve dil becerenizi aktive etme şansına sahip olabilir, İngilizce kullanma konusunda kendinize güveninizi arttırabilirsiniz.



Atlas’ın Ücretsiz Danısmanlık Hizmetleri
Yurtdışı Okul Başvuru ve Kayıt İşlemleriniz, Konaklama İşlemleriniz, Vize İşlemleriniz, Seyahat İşlemleriniz, Oryantasyon Seminerleri, Eğitim Süresince Yurtiçi ve Yurtdışı Ofislerden Destek Alma İmkanı

detaylı bilgiye kadıköy ofisimizden 0216 411 11 55  ve izmir ofisimizden 0232 441 97 55 ulaşabilirsiniz.


Referanslar

Kurs bana ingiltere’ye gitmeden önce eksiklerimi görmemi ve özgüvenimi geri kazanmamı sağladı. Ayrıca derslerin daha çok diyalog tarzında olması, ingiltere’deki hayata hazırladığını düşünüyorum. Emine hocama ve Atlas yurtdışı eğitim danışmanlığına teşekkür ederim.

Mehmet Özdemir
Okan üniversitesi
Psikoloji


Ilginiz alakanız ve güler yüzünüz için teşekkür ederiz. Eğitim almaktan çok memnun kaldık. Kısa zaman içerisinde korkumuzu yenip cesaret aşıladınız. Kısa sürede eksik noktalarımızı farkedip bizi bu konuda eğittiğiniz için teşekkür ederiz. Sizinle ders yapmak çok öğretici ve eğlenceli. Yardımlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler.

--

Öncelikle bu eğitim için size teşekkürlerimi iletiyorum. Eğitime başlamadan önce haber verildiğinde şaşırmıştım. Nasıl bir eğitim olacağı hakkında şüphelerim vardı. Lakin ilk dersten itibaren hem emine hanım hem de işleyiş şekli beni çok yanılttı ve her derse zevkle gelmemi sağladı. Körelmiş olan ingilizcemi canlandırdığı için Emine hocama da teşekkürlerimi sunuyorum.

Emre Bayraklı

Amerika’dan döndükten sonra bilgilerimi güncellemek için birebir ders aldığım emine hanım’ın ilgisi, anlayışı ve konulara olan hakimiyeti beni çok memnun etti. 10 saatlik ders programım çok verimli oldu. Atlas yurtdışı eğitime ve emine hanıma ilgilerinden dolayı çok teşekkürler.

Kübra Karaoğlu

Remziye hanım söyledikten sonra bu eğitime yurtdışına gitmeden 2 hafta önce katıldım eksiklerimi giderdim. Emine hocamdan çok memnun kaldım. Yurtdışından döndüğümde ders almak isterim.

Berke Aksoy
  • Paylaş: