• Beet Language Centre
İngiltere'de hem Dil Eğitimi almak, hem de İngiltere’nin güney kıyısındaki en popüler kentlerinden biri olan Bournemouth’u yakından tanımak isteyenler için son derece cazip bir seçenek: BEET LANGUAGE CENTRE.

Samimi bir ortamda İngilizcenizi geliştirebileceğiniz ideal dil okullarından biri olan Beet Language School, 1979’da kurulmuş olup, o günden bu yana kalitesini ve verimliliğini artırma yolunda ilerleyen , başarısını kanıtlamış bir kurumdur.

Beet Language School ‘da Genel İngilizce Programları;
IELTS Hazırlık, Cambridge FCE, CAE & CPE Programları ve Teacher Training Programları bulunmaktadır.
Genel İngilizce Programları’nda deneyimli eğitmenler Speaking (Konuşma), Listening (Dinleme), Reading (Okuma) ve Writing (Yazma) becerilerini geliştirici, en etkili yöntemleri kullanarak , en doğru dilbilgisi, kelime ve telaffuz çalışmaları ile eğitim verirler. Bazı dersler Bilgisayar odalarında yapılır.

Ayrıca, Beet Language Centre’da haftada iki akşam değişik konularda seminerler, tarihi ve sanatsal aktiviteleri de kapsayan sosyal aktivite programları uygulanmaktadır.
Tek kişilik ve paylaşımlı odalarda Aile Yanı Konaklama ve Yurt seçenekleri mevcuttur.
Ücretsiz Internet ulaşımı, kütüphanesi ve kantini de bulunan Beet Language Centre’da 2016 Program ve Konaklama ücretleri:

1- Genel İngilizce ve IELTS( Haftalık): £ 199- 246 (Program süresine göre değişir)
2- FCE- CAE ve CPE Courses ( Haftalık) : £ 241
3- Konaklama
(Aile Yanı- Tek Kişilik): £ 123- 148
(Aile Yanı- Paylaşımlı): £ 105-128
(Yurt- Tek Kişilik): £ 133- 153
(Yurt- Paylaşımlı): £ 113- 133


Beet Language Centre hakkında ayrıntılı bilgi için size en yakın ATLAS ofisine gelebilir, veya bilgi istek formu doldurabilirsiniz.
  • Paylaş: