• Cambridge Üniversitesi Sertifikalı Yaz Okulu

Cambridge Üniversitesi'nin bünyesindeki kolejlerin arasında en köklüsü, en büyüğü ve en fazla yeşil alana sahip olanı  olan Homerton Koleji, 250 yıllık geçmişi ile, her yaz uluslararası lisans öğrencilerine de ışık tutuyor.

İngiltere'nin Cambridge şehrinde bulunan Homerton Koleji, çeşitli ülkelerde lisans eğitimini sürdüren öğrenciler için, her yaz 'Homerton Uluslararası Programı' ismi ile, 'Küresel Liderlik ve Kültürel Anlayış' alanında eğitim programı sunuyor. 2 hafta süreli bu yaz okulunda, uluslararası öğrenciler; eleştirel düşünme, iletişim, münazara, ekip çalışması, sunum yapma becerilerini geliştiriyor, günümüzün toplumsal sorunlarına birlikte çözüm getirmeye çalışıyor, İngiliz kültürünü daha yakından tanımalarını sağlayacak olan eğlenceli aktivitelere katılıyor. Program sonunda, Cambridge Üniversitesi'nin vereceği sertifika ile ödüllendiriliyorlar.

Programa katılabilmek için, öğrenci adaylarının İngilizce düzeyinin halihazırda ortalamanın üzerinde olması bekleniyor. IELTS skorunun en az 4.5 olması gerekiyor.

2 haftalık programın ücreti, £2,950. Buna, eğitim ücreti ve tek kişilik odada konaklama dahil.

Öğrencilerimizi, gelecekteki kariyerlerinde fark yaratmalarını sağlayacak olan bu yaz kursuna bekliyoruz.

  • Paylaş: