• Liverpool School of English
İngiltere’nin köklü dil okullarından ‘ Liverpool School of English’ , İngiltere’nin tarihi liman kentlerinden biri olan Liverpool’da yer almaktadır. 17 yıldan beri, 70 farklı ülkeden gelen öğrencilere dil eğitimi veren bu kurum, Liverpool kentinin merkezinde, üniversitelere, şehir kütüphanesine, müzeler ve sanat galerilerine birkaç dakika yürüme mesafesindedir.

26 derslik, 3 bilgisayar odası, kütüphanesi, kantini; ayrıca TV ve ücretsiz Wi-fi ulaşımının sağlanabildiği dinlenme odası ve açık havada dinlenme ve sohbet için ideal bir bahçesi bulunan Liverpool School of English, her seviyede öğrenciye kısa dönem ve uzun dönem dil eğitimi vermektedir. Dil eğitimi alacak öğrencilerde yaş sınırlaması söz konusu olmamakla birlikte okuldaki yaş ortalaması 24, 30 yaş üzeri öğrenci oranı % 16.5‘tir.

Ayrıca ders dışı saatlerde tüm öğrenciler , okul binasına yakın konumda organize edilen , ücretsiz sosyal aktivitelere katılabilirler.

Liverpool School of English‘te , Genel İngilizce eğitimi alacak öğrenciler , General English Extra ( her hafta farklı bir konu ele alınır), English in the Workplace ( İş İngilizcesi ), Academic Skills ( Akademik İngilizce ) veya Communication Skills ( Konuşma ve İletişim Becerileri ) derslerine de katılabilirler.
Liverpool School of English’te materyal ücreti ve sigorta ücreti eğitim ücretine dahildir.

Liverpool School of English , 2016 Promosyonu;
- Genel İngilizce ( Haftada 30 Saat ): £ 225- 25
- Genel İngilizce ( Haftada 25 Saat ): £ 190- 220
- Genel İngilizce ( Haftada 21 Saat ): £ 155- 185

  • Paylaş: