• Yurtdışında İngilizce Hazırlık Çok Daha Avantajlı
  • Yurtdışında İngilizce Hazırlık Çok Daha Avantajlı

Bu sene  2 milyondan fazla öğrenci üniversite sınavlarında  ter döktü. Her yıl YKS sınavlarına giren adayların pek azı istedikleri üniversite ve bölümlere yerleşme şansı elde edebiliyor. Kimileri de  seçtikleri bölümün içeriğini, o meslek alanının geleceğini yada iş potansiyelini bilmeden üniversiteye giriyor.

Üniversite Sınavında istediği sonucu elde edemeyen yada Türkiye’de üniversiteye girebildiği halde daha yüksek standartlarda eğitim almak isteyen öğrenciler için elbette ki başka seçenekler de mevcut.

Bir çok öğrenci Türkiye’deki özel üniversitelerle yaklaşık aynı maliyetlerle yurtdışında üniversite eğitimi almayı tercih etmekte, yada kazanmış oldukları bölümü dondurarak en azından  hazırlık yılını yurtdışında değerlendirmektedir

YURTDIŞINDA ÜNİVERSİTE OKUYUN

Yurtdışında YÖK denkliği olan üniversitelerde istediğiniz bölümde eğitim görme şansına sahipsiniz. Tercihlerinizi bir sınavdaki performansınıza göre yönlendirmek zorunda değilsiniz. Yurtdisinda öncelikle dil sonrasinda da universite egitimi alabilirsiniz, yada Ingilizceniz yeterli ise direkt universite  egitimine baslayabilirsiniz. 

İNGİLİZCE HAZIRLIK YILINI YURTDIŞINDA DEĞERLENDİRİN

 Türkiye’de hazırlık sınıfı okuyan birçok öğrenci gerçekten İngilizce öğrenemiyor. Birçoğu da hazırlık senesini tekrar etmek zorunda kalıyor.  Hazırlık yılını yurtdışında okuyarak, aynı parayı harcayıp gerçekten İngilizce öğrenebilir, aynı zamanda yurtdışında eğitim ve yaşam deneyimi kazanabilirsiniz. Yurtdışında sürekli İngilizce konuşarak ve pratik yaparak sadece eğitim hayatınız için değil  iş hayatınız için de ihtiyacınız olan İngilizceyi akıcı seviyede öğrenebilirsiniz. Yurtdışındaki dil eğitim programlarına istediğiniz zaman başlayarak istediğiniz süreyle eğitim alabilirsiniz.

Yurtdışı Dil Okulu Fiyatları

YURTDIŞINDA KISA SÜREDE MESLEK EDİNİN

Kısa sürede meslek edinmek isteyen öğrenciler yurtdışında yabancı dillerini geliştirerek, işletme, pazarlama, finans, turizm, reklamcılık, halkla ilişkiler gibi alanlarda 3-6-9 ay süreyle Sertifika yada Diploma eğitimi de alabilir, eğitim aldıkları alanda staj yapabilir. Ayrıca yurtdışında 1 ya da 2 yıl süreyle ön lisans seviyesindeki mesleki eğitim programlarına devam ederek uygulamaya dönük eğitim methodlarıyla iş hayatına hazırlanabilirsiniz.

YURTDIŞINDA İŞ VE KARİYER KAPILARINI AÇIN

İngiltere, Kanada, Avustralya gibi ülkelerde üniversite öğrencilerinin eğitim alırken çalışma izni vardır. Öğrenciler hem okuyup, hem çalışarak masraflarına katkı sağlayabilir. Ayrıca Amerika, Kanada ve Avustralya gibi ülkelerde öğrencilerin eğitimden sonra bulundukları ülkede iş bulma ve çalışma şansları vardır. Kazanacağınız uluslararası iş deneyimi ile ülkenize dönebilir, ya da kariyerinize yurtdışında devam edebilirsiniz

 

NEDEN YURTDIŞI EĞİTİM

Uluslararası kültürel ve ekonomik ilişkilerin gelişimi, Uluslararsı şirketlerin ve  yabancı sermayenin Türkiye’ye giriş hızının artması yabancı dilin ve yurtdışında eğitimin  önemini arttırıyor. Çünkü birçok uluslararası firma özellikle de yurtdışında eğitim ve yaşama deneyimi olan, yabancı dil bilgisi çok iyi düzeyde olan kişileri öncelikle istihdam etmeyi tercih ediyor. Eğitim standartlarının ülkemize kıyasla çok yüksek olduğu gelişmiş ülkelerde, dil eğitimi, üniversite, mastır, sertifika yada mesleki eğitim programlarına katılan öğrenciler  ülkemizde yada yurtdışında büyük oranda kariyer hedeflerine ulaşabiliyor.

MALİYETLER

Yurtdısı Eğitim Ücretleri gideceğiniz üniversite ve programa göre aşağıda belirtilen aralıklarda değişmektedir.

İngiltere 7000-25.000£ 
Amerika 7000-40.000US$
Kanada 10.000-35.000 CA$
Avustralya 18.000-35.000 AU$

 

Yurtdışında üniversite eğitimi ile ilgili ayrıntılı bilgi ve sorularınız için Atlas ofisleri ile iletişime geçebilir, ücretsiz danışmanlık ve yerleştirme hizmetlerimizden faydalanmak için, size en yakın ofisimizi bulabilir veya bilgi istek formu doldurabilirsiniz.

34 Yıllık Tecrübe
STM Avrupa’da Yılın Eğitim Acentası Ödülü
Uzman Kadro
Yurtdışı Ofisleri
Alan seçimi ve Kariyer Danışmanlığı
Ücretsiz Danışmanlık ve Yerleştirme Hizmetleri

  • Paylaş: